بیش از 20 شرکت سعودی در لبه پرتگاه ورشکستگی-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

بیش از 20 شرکت سعودی در لبه پرتگاه ورشکستگی

آمار منتشر شده از وضعیت مالی شرکت‌های سعودی نشان می‌دهد که 21 شرکت مهم عربستان سعودی طی سال‌های گذشته زیان‌های مالی گسترده‌ای متحمل شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر ، گزارش‌های خبری مبتنی بر آمار و داده‌های مالی شرکت‌های عربستان سعودی، بیش از ۲۰ شرکت این کشور با زیان‌های مالی گسترده‌ای روبه رو هستند.

 

وب‌سایت خبری اقتصادی «مباشر» با استناد به این آمار و داده‌ها نوشت که مجموع زیان‌های انباشته شده ۲۱ شرکت سعودی ۵.۶ ملیارد ریال سعودی است که این مقدار ۴۲.۳ درصد از مجموع سرمایه این شرکت‌ها را نشان می‌دهد که ۱۳.۲۸ میلیارد ریال سعودی است.

 

در گزارش این وب‌سایت اقتصادی، وضعیت مالی برخی از شرکت‌های سعودی قرمز گزارش شده است به گونه‌ای که نیاز به «نجات فوری» دارند. چهار شرکت از بین ۲۱ شرکت در محدوده واقعی خطر ورشکستگی دارند که شرکت «فرزندان عبدالله عبدالمحسن الخضری» در رأس این شرکت‌ها قرار دارد و زیان‌های انباشت شده آن دو برابر سرمایه این شرکت است.

 

در مرتبه دوم که خطر ورشکستگی در آن کمتر است، چهار شرکت قرار دارند که شرکت صنعت و توسعه «وفره» قرار دارد که میزان مجموع زیان‌های آن ۹۷.۰۷ میون ریال سعودی است که این میزان ضرر، نزدیک به ۵۰ درصد سرمایه این شرکت سعودی است.

 

بر اساس این گزارش، شرکت های سعودی برای اینکه ورشکسته نشوند، به دنبال اجرای طرح‌هایی جهت نجات سریع خود هستند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده